MODinfo

MODinfo

Centru de pregatire la informatică


Despre noi

FOȘTII ELEVI - PROGRAMATORI DE SUCCES!


REZULTATELE NOASTRE

ONI2019 2019

 • 2019 – medalie de argint la Olimpiada Națională de Informatică - Țebrean Andreea, clasa a IX-a, Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava
 • 2019 – premiu special pentru cel mai mare punctaj din concurs la nivelul județului Suceava la Olimpiada Națională de Informatică - Țebrean Andreea, clasa a IX-a, Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava

2018

 • 2018 – medalie de bronz la Balcaniada de Informatică - Dumitrescul Eduard, clasa a VIII-a, Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava
 • 2018 – calificare la Balcaniada de Informatică și Turneul Internațional de Informatică din Bulgaria ca urmare a rezultatelor obținute la pregătirea loturilor lărgit și restrâns din lunile aprilie-mai – Olimpiada Națională de Informatică – Dumitrescul Eduard, clasa a VIII-a, Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava
 • 2018 – mențiune – Olimpiada Națională de Informatică – Dumitrescul Eduard, clasa a VIII-a, Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava
 • 2018 – medalie de argint – Olimpiada Națională de Informatică – Dumitrescul Eduard, clasa a VIII-a, Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava
 • 2018 – medalie de bronz – Olimpiada Națională de Informatică – Țifui Ioan Alexandru, clasa a XI-a, Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava
 • 2018 – finalist - Olimpiada Națională de Informatică – Ionescu Marian Nicolay, clasa a V-a, Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava
 • 2018 – finalist - Olimpiada Națională de Informatică – Munteanu Valentin Ioan, clasa a VII-a, Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava
 • 2018 – finalist - Olimpiada Națională de Informatică – Țebrean Andreea, clasa a VIII-a, Școala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava

Rezultate din anii anteriori »


COLABORATORII NOȘTRI

 • Ne face onoare și bucurie colaborarea noastră cu Palatul Copiilor din Suceava.
  Împreună cu doamna profesor doctor Ștefania Șoiman - care este inițiatorul și coordonatorul proiectelor: Concursul Național "StartIT" și Concursul Județean de Informatică - participăm la organizarea competițiilor enumerate.
 • De asemenea, avem colaborări cu Colegiul Național "Mihai Eminescu" din Suceava, reprezentat de doamna profesor Carmen Popa, în vederea organizării unei tabere de vară, a Conferinței Naționale de Soft Educațional și susținerea examenelor pentru obținerea permisului european ECDL.
 • Din 2017 colaborăm cu Colegiul Național de Informatică "Spiru Haret" Suceava și Fundația eMAG pentru desfășurarea programului "Hai la Olimpiadă!".

CLUBUL SPORTIV DYNAMIC

Dynamic este clubul iubitorilor de mișcare în aer liber. Dacă vă place alergarea, ciclismul, drumeția montană, hai împreună cu noi!

acebook


DESPRE NOI

Marcu's

Suntem profesorii Daniela și Ovidiu Marcu.
În anul 1997 ne-am început activitatea în învățământ.
Am fost întrebați odată de un elev dacă de la început am fost așa (se referea la: cunoștințe, starea materială și relațiile de familie).
I-am răspuns astfel:
- cunoștințele le-am acumulat în timp, încă învățăm și sperăm să o facem cât mai mult timp. Au fost momente când am învățat lucrurile de la zero, ceea ce ne-a ajutat să expunem, la rândul nostru, noțiunile ca și când le-am învăța noi!
Progresul vine din întrebări și răspunsuri. Dorința de ști și de a face mai mult pentru tine și pentru elevi se cuantifică în experiență.
- Am pornit în viață de la zero. Tot ceea ce am făcut a fost cu muncă și răbdare. Am fost mereu oameni simpli și ne-am bucurat să avem puținul care te face fericit.
- Dumnezeu ne-a binecuvântat cu cel mai frumos dar care există: un fiu. El este cel care ne călăuzește pașii prin viață. Pe lângă numeroasele lucruri pe care le-am învățat de la el, cele mai importante au fost: toleranța și înțelegerea copiilor.
Ștefan, fiul nostru, este absolvent de Computer Science la University of Oxford (2017) și, în prezent, programator.

CV Daniela Marcu »

CV Ovidiu Marcu »


ADMITEREA LA PREGĂTIRE ÎN CENTRUL NOSTRU

Întrucât nu dorim să facem rabat la calitate, nu putem accepta mai multe solicitări decât putem onora cu implicare 100% și, în final, cu succes, locurile sunt limitate.
Accesul la pregătire se face pe bază de recomandare sau contactându-ne direct la adresele de e-mail
contact@modinfo.ro sau
mdaniela.marcu@yahoo.ro.
Acolo unde este cazul, elevii vor beneficia de o testare inițială pentru a aprecia nivelul actual de pregătire. Urmează stabilirea unor reguli și proceduri care trebuie urmate pentru a ajunge la rezultatele dorite. Abaterea de la acestea conduce la încetarea colaborării.

Pentru anul școlar 2019-2020 nu mai sunt locuri disponibile!
Vă urăm succes în noul an școlar!

NE REZERVĂM DREPTUL DE A NE SELECTA COLABORATORII! CEL MAI IMPORTANT CRITERIU ESTE SERIOZITATEA!


Bacalaureat Admitere
Excelență Blog

SIMULARE ADMITERE ORGANIZATĂ DE MODINFO

!!!Link către test!!!
Vă urăm succes!!

În perioada 30 mai - 6 iunie 2023, organizăm o simulare de admitere după modelul de admitere la Universitatea Politehnică București.

Testul este online, din materia de Bacalaureat (9-11) la informatică, de aceea poate constitui o bună modalitate de evaluare și pentru elevii din clasa a 11-a, dar și pentru cei mai mici.
Pentru a participa este necesară parcurgerea etapelor:

 • Înscriere online prin completarea formularului: Formular de înscriere - până pe 29 mai 2023, ora 22:00;
 • Achitarea taxei de participare până pe 6 iunie 2023;
 • Testul va fi disponibil în perioada 30 mai - 6 iunie (până la ora 22.00) (link-ul pentru test va fi disponibil în această secțiune a site-ului);
 • Rezultatele vor fi furnizate, pe e-mail, pe 10 iunie 2023.
ATENȚIE!!! Datele completate la înscriere sunt necesare pentru a valida participarea: identificarea candidatului și, corelarea datelor de înscriere cu cele de conectare la test și cu cele de achitare a taxei de participare. Vă rugăm să completați cu atenție!!

Achitarea taxei de participare, de 40 lei, se face în contul:

 1. Deschis de Daniela Marcu
 2. CUI: 38741630
 3. Banca Transilvania
 4. Cod IBAN RO15BTRL03401201J25259XX
 5. Se adaugă descrierea plății: ”Taxă pentru simularea online. Numele candidatului.” (se completează cu numele elevului care susține proba).

Dacă transferul este interbancar (de la altă bancă decât BT), candidatul va plăti taxa percepută pentru tranzacție. Aceasta variază între 2.5 și 5 lei, pentru suma de 40 lei!!

Vor primi rezultatele doar candidații înscriși prin intermediul acestui formular (Formular de înscriere) și care au achitat taxa de participare. Acestea vor fi transmise pe adresa de e-mail cu care s-a efectuat conectarea la test și care a fost trecută în formularul de înscriere!

Taxa nu se returnează în cazul în care nu a fost susținut testul, în perioada precizată!!!

Succes!


VARIANTE DE TEST, BAC 2021, MATE

Subiecte din setul de antrenament:
Bareme disponibile:

VARIANTE DE TEST, BAC 2021, INFO

Subiecte din setul de antrenament:
Bareme disponibile:

VARIANTE DE TEST, BAC 2021, ȘTIINȚELE NATURII

Subiecte din setul de antrenament:
Bareme disponibile:

VARIANTE DE TEST, BAC 2020, MATE

Au fost publicate seturile de antrenament. Alege unul din cele 20 subiecte disponibile:
Au fost publicate seturile de antrenament. Alege unul din cele 20 bareme disponibile:

VARIANTE DE TEST, BAC 2020, INFO

Au fost publicate seturile de antrenament. Alege unul din cele 20 subiecte disponibile:
Au fost publicate seturile de antrenament. Alege unul din cele 20 bareme disponibile:

VARIANTE DE TEST, BAC 2020, ȘTIINȚELE NATURII

Au fost publicate seturile de antrenament. Alege unul din cele 18 subiecte disponibile:
Au fost publicate seturile de antrenament. Alege unul din cele 17 bareme disponibile:

100 DE VARIANTE BACALAUREAT 2009

Alege una dintre cele 100 de variante disponibile:

100 DE VARIANTE BACALAUREAT 2007

Alege una dintre cele 100 de variante disponibile:

SUBIECTE BACALAUREAT INFORMATICĂ

* Pentru anii 2010 și 2011 nu există pe site variantă pentru bacalaureatul olimpicilor (sesiunea specială).

Alege un subiect din anul: și sesiunea:

SIMULĂRI BACALAUREAT INFORMATICĂ

Alege subiect:

CÂTEVA SUBIECTE PENTRU COMPETENȚE DIGITALE

Anul Subiecte și bareme Folder-ul EXAMEN
2019 - MODEL Nu există folder-ul EXAMEN
2018 - VARIANTA 4 Folder-ul EXAMEN
2018 - VARIANTA 3 Folder-ul EXAMEN
2018 - MODEL Nu există folder-ul EXAMEN
2017 Folder-ul EXAMEN
2016 Folder-ul EXAMEN
2015 Folder-ul EXAMEN


SIMULARE BACALAUREAT ONLINE!


Vă propunem o simulare de Bac online, realizată pentru varianta 3 din setul de antrenament din 2020. Subiectul este realizat cu Google Docs. După rezolvare, veți primi rezultatul pe e-mail! Succes! :)
SIMULARE BACALAUREAT, județul Maramureș 2023!
MODELE BACALAUREAT INFORMATICĂ

Anul Subiect Barem
2019 Subiect Barem
2018 Subiect Barem
2017 Subiect Barem
2016 Subiect Barem
2015 Subiect Barem
2014 Subiect Barem
2013 Subiect Nu este barem!
2012 Subiect Nu este barem!
2011 Subiect Barem
2010 Subiect Barem

PROGRAME ȘCOLARE BAC


Programa pentru Bacalaureat 2023 la MATEMATICĂ este cea de dinainte de pandemie, adică cea prevăzută în anexa nr. 2 la Ordinul ministrului educaţiei naţionale nr. 4.430/2014.


Programa pentru Bacalaureat 2023 la INFORMATICĂ este cea de dinainte de pandemie, adică cea prevăzută în anexa nr. 2 la Ordinul ministrului educaţiei naţionale nr. 4800/31.VIII. 2010. anexa nr. 2 la Ordinul ministrului educaţiei naţionale nr. 4.430/2014.

Programe școlare valabile până în 2021: