MODinfo

MODinfo

Centru de pregatire la informatică


Despre noi

FOȘTII ELEVI - PROGRAMATORI DE SUCCES!


REZULTATELE NOASTRE

ONI2019 2019

 • 2019 – medalie de argint la Olimpiada Națională de Informatică - Țebrean Andreea, clasa a IX-a, Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava
 • 2019 – premiu special pentru cel mai mare punctaj din concurs la nivelul județului Suceava la Olimpiada Națională de Informatică - Țebrean Andreea, clasa a IX-a, Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava

2018

 • 2018 – medalie de bronz la Balcaniada de Informatică - Dumitrescul Eduard, clasa a VIII-a, Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava
 • 2018 – calificare la Balcaniada de Informatică și Turneul Internațional de Informatică din Bulgaria ca urmare a rezultatelor obținute la pregătirea loturilor lărgit și restrâns din lunile aprilie-mai – Olimpiada Națională de Informatică – Dumitrescul Eduard, clasa a VIII-a, Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava
 • 2018 – mențiune – Olimpiada Națională de Informatică – Dumitrescul Eduard, clasa a VIII-a, Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava
 • 2018 – medalie de argint – Olimpiada Națională de Informatică – Dumitrescul Eduard, clasa a VIII-a, Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava
 • 2018 – medalie de bronz – Olimpiada Națională de Informatică – Țifui Ioan Alexandru, clasa a XI-a, Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava
 • 2018 – finalist - Olimpiada Națională de Informatică – Ionescu Marian Nicolay, clasa a V-a, Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava
 • 2018 – finalist - Olimpiada Națională de Informatică – Munteanu Valentin Ioan, clasa a VII-a, Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava
 • 2018 – finalist - Olimpiada Națională de Informatică – Țebrean Andreea, clasa a VIII-a, Școala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava

Rezultate din anii anteriori »


COLABORATORII NOȘTRI

 • Ne face onoare și bucurie colaborarea noastră cu Palatul Copiilor din Suceava.
  Împreună cu doamna profesor doctor Ștefania Șoiman - care este inițiatorul și coordonatorul proiectelor: Concursul Național "StartIT" și Concursul Județean de Informatică - participăm la organizarea competițiilor enumerate.
 • De asemenea, avem colaborări cu Colegiul Național "Mihai Eminescu" din Suceava, reprezentat de doamna profesor Carmen Popa, în vederea organizării unei tabere de vară, a Conferinței Naționale de Soft Educațional și susținerea examenelor pentru obținerea permisului european ECDL.
 • Din 2017 colaborăm cu Colegiul Național de Informatică "Spiru Haret" Suceava și Fundația eMAG pentru desfășurarea programului "Hai la Olimpiadă!".

CLUBUL SPORTIV DYNAMIC

Dynamic este clubul iubitorilor de mișcare în aer liber. Dacă vă place alergarea, ciclismul, drumeția montană, hai împreună cu noi!

acebook


DESPRE NOI

Marcu's

Suntem profesorii Daniela și Ovidiu Marcu.
În anul 1997 ne-am început activitatea în învățământ.
Am fost întrebați odată de un elev dacă de la început am fost așa (se referea la: cunoștințe, starea materială și relațiile de familie).
I-am răspuns astfel:
- cunoștințele le-am acumulat în timp, încă învățăm și sperăm să o facem cât mai mult timp. Au fost momente când am învățat lucrurile de la zero, ceea ce ne-a ajutat să expunem, la rândul nostru, noțiunile ca și când le-am învăța noi!
Progresul vine din întrebări și răspunsuri. Dorința de ști și de a face mai mult pentru tine și pentru elevi se cuantifică în experiență.
- Am pornit în viață de la zero. Tot ceea ce am făcut a fost cu muncă și răbdare. Am fost mereu oameni simpli și ne-am bucurat să avem puținul care te face fericit.
- Dumnezeu ne-a binecuvântat cu cel mai frumos dar care există: un fiu. El este cel care ne călăuzește pașii prin viață. Pe lângă numeroasele lucruri pe care le-am învățat de la el, cele mai importante au fost: toleranța și înțelegerea copiilor.
Ștefan, fiul nostru, este absolvent de Computer Science la University of Oxford (2017) și, în prezent, programator.

CV Daniela Marcu »

CV Ovidiu Marcu »


ADMITEREA LA PREGĂTIRE ÎN CENTRUL NOSTRU

Întrucât nu dorim să facem rabat la calitate, nu putem accepta mai multe solicitări decât putem onora cu implicare 100% și, în final, cu succes, locurile sunt limitate.
Accesul la pregătire se face pe bază de recomandare sau contactându-ne direct la adresa de e-mail
modinfo.ro@gmail.com.
Acolo unde este cazul, elevii vor beneficia de o testare inițială pentru a aprecia nivelul actual de pregătire. Urmează stabilirea unor reguli și proceduri care trebuie urmate pentru a ajunge la rezultatele dorite. Abaterea de la acestea conduce la încetarea colaborării.

Pentru anul școlar 2023-2024 nu mai sunt locuri disponibile!
Vă urăm succes în noul an școlar!

NE REZERVĂM DREPTUL DE A NE SELECTA COLABORATORII! CEL MAI IMPORTANT CRITERIU ESTE SERIOZITATEA!


Bacalaureat Admitere
Excelență Blog

CLASA A 10-A
OLIMPIADA JUDEȚEANĂ

AN PROBLEME
2018

1 -> #FILL, arii

2 -> #ecuații, sortare, interclasare, forma canonică

3 -> #stive, formule

2017

1 -> #șiruri de caractere, formule

2 -> #Lee, căutare binară

3 -> #combinări, recurențe

2016

1 -> #șiruri de caractere, stivă, căutare

2 -> #Lee, zone din matrice, caractere

2015

1 -> #Greedy, stivă

2 -> #construire matrice, XOR, algoritmul lui Lee

2014

1 -> #FILL

2 -> #triunghi, Fibonacci, recurență

2013

1 -> #subșiruri, căutare binară, sume

2 -> #FILL, arii

2012

1 -> #Divide et Impera pe matrice

2 -> #recurențe


CLASA A 10-A
OLIMPIADA NAȚIONALĂ

AN PROBLEME
2018 - Ziua 1

1 -> #stivă, vectori de frecvență, anagrame, șiruri de caractere

2 -> #stivă, expresii, operatori logici

3 -> #matrici

2018 - Ziua 2

1 -> #formulele lui Euclid, puncte laticeale, căutare binară, dreptunghiuri

2 -> #căutare binară, sume parțiale

3 -> #stivă, divide et impera, intervale, exponențiere rapidăOLIMPIADA DE INFORMATICĂ 2019 - SUCEAVA

Regulament de desfășurare al olimpiadei: Precizări 2019:
 • Etapa pe școală va avea loc pe 25 ianuarie. Aceasta se va susține în școlile de unde provin elevii.
 • Etapa locală va avea loc duminică, 24 februarie, de la 10. Aceasta se va susține în școlile desemnate drept centre de concurs.
 • Elevii care au alți profesori coordonatori decât cei de la clasă vor completa o declarație.

NOUTĂȚI CU PRIVIRE LA OLIMPIADELE ȘCOLARE DIN ANUL ȘCOLAR 2018-2019

Printre cele mai importante elemente de noutate inserate în noua metodologie-cadru sunt:
 • acordarea unui număr sporit de locuri suplimentare pentru etapa națională a olimpiadelor naționale, la toate disciplinele;
 • posibilitatea de transfer a locurilor suplimentare neocupate la un an de studiu, la un alt an de studiu
 • stabilirea unui punctaj minim pentru a participa la etapa națională a olimpiadei
 • de regulă, etapa națională a olimpiadelor se desfășoară în universitățile de stat din România.

Numărul participanților la etapa națională este de 90 elevi/an de studiu pentru olimpiadele de la disciplinele: matematică, informatică, fizică, chimie, biologie și 70 elevi/an de studiu la celelalte olimpiade.

Se califică, la etapa națională, cei 47 de câștigători ai etapei județene - din cele 41 de județe și 6 (șase) sectoare ale municipiului București - la care se adaugă 43, respectiv 23 locuri suplimentare/an de studiu, conform ierarhiei din clasamentul național.

Pentru a se califica la etapa națională, participanții trebuie să obțină un punctaj cel puțin egal cu 40% din punctajul maxim posibil de obţinut la etapa județeană/ de sector.

În cazul în care, la nivelul județului/sectorului, nu există participanți care să întrunească această condiție, locurile astfel disponibilizate pot fi adăugate locurilor suplimentare.

În cazul în care locurile suplimentare nu se ocupă, acestea pot fi transferate la alt an de studiu, în limita unui procent de maximum 50% din locurile suplimentare, fără a se depăși, la etapa națională, 110 locuri pentru olimpiadele de la disciplinele matematică, informatică, fizică, chimie, biologie, respectiv 85 pentru celelalte olimpiade.

Evaluarea lucrărilor elevilor participanți la etapa județeană a olimpiadelor școlare va avea loc fie în alt județ decât cel în care a fost susținută proba, fie la Comisia Centrală a Olimpiadei.

Sursa: Ministerul Educației Naționale


REGULAMENT OJI/ONI

Regulament de desfășurare al olimpiadei: Precizări 2018: Număr de locuri alocate fiecărui județ în 2018:

PROGRAMA ȘCOLARĂ PENTRU CLASA A 10-A

Programa școlară de la profilul matematică-informatică a clasei a 10-a și a claselor precedente, atât pentru etapa județeană cât și pentru cea națională.